Veckans plus, vecka 6

Varje vecka delar jag ut veckans plus här på bloggen, till något jag gillar. Jag klagar på så mycket skit ändå, så lite positiva saker ska in också. Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som jag gillar.

Den här veckan finns det faktiskt många saker som skulle kunna få veckans plus, för det har varit en bra och spännande vecka på många sätt! Självklart finns det även en hel del saker som kan få veckans minus också, men något sådant finns inte. Hur som helst, jag har valt att ge veckans plus till något gott. Stans bästa kebab, nämligen den man hittar på Palmyra Kebab i Årsta. Bättre finns inte! Jag är ingen fan av snabbmat generellt, men köttet är riktigt bra. Med ris, deras fräscha sallad och goda aioli får man ihop 2-4 måltider av bara en kebabtallrik. Kolla hur mycket mat det är – besticken är normalstora!

Kebabtallrik från Palmyra kebab i Årsta centrum. Veckans plus.

Det är så uppenbart hur bra Palmyra är, när man käkar kebab någon annanstans. Smaklöst kött, konstig kebabsås utan smak, som bara är vit eller röd, vattniga pommes frites eller ett blött bröd och massor med rå lök i salladen (va?). Helt värdelöst. En bra kebab är riktigt, riktigt god, och sådana hittar man inte på Folkets eller Jerusalem kebab, inte heller på det lokala snabbmatshaket. Man får helt enkelt åka till Årsta, för maten där är faktiskt värd en lång omväg.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/02/veckans-plus-vecka-6/

2 kommentarer

    • Annkifebruari 10, 2013 kl. 19:29
    • Svara

    Ser gott ut! Åt kebab på tydligen fel ställe i turkiet ullsmaken sitter fortfarande kvar. Har haft svårt för kebab sedan dess

    1. Usch! Låter inte alls gott! Har svårt för kebab på många ställen, men den här är verkligen fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.