Dator, fix och promenad

Syrran kom inte i går på grund av sjukdom, så jag hade ytterligare en ganska tråkig och händelselös dag i förorten, mestadels med min dator. Vågade ge mig ut till det lokala postombudet för att posta brev och två paket. På väg hem blev jag trött och akut ont, så det gick inte fort. 300 meter är det att gå, och det är väl ungefär så långt jag får sikta på, totalt, när jag är ute själv. Än så länge. Det tog 20 minuter att komma hem, men det hade inte varit hela världen om jag inte hade lyckats. Det finns bänkar, gräsmattor och R var ändå på väg.

Rensade och gjorde i ordning min lilla leksaksdator (en mini-laptop som är perfekt på resor, men ganska dålig som vardagsdator), fyllde den med bokmärken som jag skulle kunna tänka mig att R använder sig av (googlade och lade till första bästa motorcykelforum, Biltema, Hemnet och Blocket), och gav den till honom. Han har ett laptop-monster som är säkert 5-6 år gammalt, och i väldigt dålig form. Det kan ta en kvart att starta den ibland, så han behöver något annat för de få gånger han använder den. Jag har en stationär som jag använder mig av hemma, och min vanliga laptop, som kraschade i höstas någon gång – därav inköpet av leksaksdator. Har en annan hårddisk till den nu, så jag kan ta den om jag ska åka bort.

Dator, clipart

Stannade upp alldeles för sent och glodde på film, medan R var på konsert med Bruce Springsteen. Han fick en biljett av fina E som flyttade, och inte kunde gå. I morse vaknade jag med halsont och rinnande näsa, så tror ni att jag har gjort något i dag då? Nä, inga stora projekt. Och det jag har gjort orkar jag inte skriva om nu ändå. Livet som konvalescent är tråkigt. Bästa vännen M skulle komma över en sväng, men jag avrådde honom. Vi ogillar att vara sjuka, så jag hoppas att det här inte bryter ut. Roa mig med att berätta om din lördag i stället!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/dator-fix-och-promenad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.