Sola och fundera

Vilket fantastiskt härligt väder det var i går! Satt i bikini på ballen (balkongen alltså, något annat sällskap hade jag inte) och stekte en stund, och det var så himla skönt att sola lite! Massor av solskydd på, såklart, och jag sitter inte bara där för att bli brun. Visst vore det trevligt att slippa se så blekfet ut, men det är inte syftet. Ljuset och värmen från solstrålarna gör mig helt enkelt lite gladare!

Dessutom innebär att sola för mig att man gör precis ingenting, så man kan fokusera sig på sin favoritmusik i lurarna, en bra bok, kolla på de små människorna på gatan där nere, men framförallt fundera. Jag klurade på en hel massa saker under den tiden jag satt där, allt från en veckomatsedel till diverse projekt hemma och sommarens planer. Det är så mycket enklare att släppa alla orosmoment, som jobb, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, ekonomi och hälsa, när man sitter och blir upplyst.

Trodde att det skulle vara dåligt väder i någon vecka nu, men det är ju inte allt så pjåkigt! Kan man sola är det till och med väldigt bra! Det ser inte så lovande ut på prognosen framöver, så jag tänker slänga av mig kläderna och sitta som en surikat i solen så fort den tittar fram.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/05/sola-och-fundera/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Katjamaj 21, 2013 kl. 08:58
  • Svara

  ”Satt på ballen”, det lät ju. Jojo, min humor är ju som den är 🙂

  Visst är det skönt att äntligen få njuta av ljus och värme, desto bättre om man kan slippa tänka på en massa tråkiga saker.

  Nej, det såg ju inte lovande ut alls de kommande dagarna. Som dottern sa igår när hon uppmanade mig att sitta på ballen: ”städa kan du göra när det är mulet!” Så det blir väl att ta tag i städningen nu då…

  Ha en bra dag! 🙂

  1. Hehe! :mrgreen:
   Ja, det känns nästan som om jag lever bara på sommaren! Tänker utnyttja så mycket av den som det bara går. Vilken klok dotter du har, jag håller med henne, men å andra sidan – varför göra något i dag som du kan skjuta upp till i morgon? 🙂 Tack detsamma!

  • Monicamaj 21, 2013 kl. 10:30
  • Svara

  Åh nu blev jag lite av på dej, för här regnar det och det ska de göra hela dagen. Men visst är det skönt med solen. Värken känns lite bättre när man kan sitta eller bara vara i solen och värmen. Jag försöker göra det så fort den är framme.
  Sköt om dej och ha det riktigt gott!
  Kramen

  1. Visst här det härligt när solen smälter bort det onda! Här har det regnat och varit väldigt kallt i dag, så jag hoppas att solen är på väg till dig nu! 🙂 Stor kram!

  • Monicamaj 21, 2013 kl. 10:32
  • Svara

  lite avis, ska det vara….

  1. Japp 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.