Rolig slump

Fick ett SMS av syrran häromkvällen angående en rolig slump här på bloggen. Som ni kanske har sett i menyn till höger, så finns det en del där rubriken är ”Slumpade ämnen om…”, vilket är helt slumpmässiga taggar, ämnen, som jag har skrivit om. Men de syns bara där om jag har använt dem minst två gånger. Med nästan 2400 publicerade inlägg hittills, på en sida där inga ämnen är tabu eller förbjudna, så blir det ganska många olika taggar, och en del kanske verkar lite konstiga.

Pannven”, dök upp där en dag, till exempel. Ja, älskaren Rs pannven bultar då och då när han är arg, försöker hålla sig för skratt eller anstränger sig. Hur som helst, ämnena i menyn till höger står alltid i bokstavsordning, och ju fler gånger jag har använt taggen, desto större är texten. Så här såg meddelandet jag fick från syrran ut, och jag började garva högt!

Rolig slump i min widget som slumpar taggar! SMS

Hahaha! ”Billig bostad container” är alltså tre olika taggar, och likaså ”missfärgad naturlig röv”. Min lilla widget som gör mina taggar till en rolig slump gör nämligen inget komma eller någon slags avskiljare mellan orden, så det enda sättet att se om orden faktiskt hör ihop är att hålla muspekaren över, för då blir länkarna understrukna. Varje gång man klickar på något på bloggen, en tagg i listan, huvudmenyn eller ett inlägg, så slumpas nya taggar fram. Nyss när jag skulle kolla en grej blev det ”onödig penis”. Hittar du några roliga kombinationer?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/07/rolig-slump/

2 kommentarer

    • M on juli 17, 2013 at 19:10
    • Svara

    ”äcklig Arga Klara behandla” kom nyss upp. Ehh 😉

    1. Haha! Inte dumt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: