Gardinerna på plats och seg burk

I går fick jag hjälp av ”svärmor” att fixa gardinerna till sovrummet på lantstället. Älskaren R satte faktiskt upp gardinstången kvällen innan, så hon hjälpte till med både mätning, klippning, fållning och strykning. Allt sånt som inte jag kan ett enda dugg om. Om vi inte hade haft henne till hjälp så hade gardinerna varit både sneda, fransiga och skrynkliga! Inte för att jag tror att R skulle lägga märke till det, men det är ju ändå bra att det blev ordentligt gjort. Resterna räcker till både en liten kappa till ett annat fönster, och en liten duk till byrån jag målat.

Gardinerna på plats och det blev tyg över till duk och kappa! Vit byrå i sommar stugan.

Det blev inte dumt alls, jag är riktigt stolt över mitt lilla projekt. Stulen lampa också. Visst, inte så hippt – men det är bara en sommarstuga. I övrigt gjorde jag inte många knop alls. Mulade i mig en näve värktabletter och försökte distrahera bort den värsta smärtan. R tog med mig till stan för lite handling på kvällen, för i helgen kommer det hit kompisar. En hel familj, så det blir säkert fullt ös under dygnets vakna timmar.

Min laptop är knasig, förresten. Det låter som en hel fabrik i action när jag slår på den, så jag hoppas att det bara är något skit i fläkten. Typ en halv katt, eller bitar av gardinerna. Det står på Rs lista över saker att se över, och under tiden lånar jag hans. Den är låååångsam, så det går knappt att surfa med mina sidoprojekt. Tur att det går att blogga från telefonen i alla fall, för jag har inte tålamod att vänta på att texten ska dyka upp på skärmen långt efter att jag skrivit den…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/08/gardinerna-pa-plats-och-seg-burk/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.