WordPress-bugg i mobilen

Vet ni vad som är oerhört irriterande? Jo, att inte kunna använda mobilen som bloggverktyg. Jag skriver de flesta av mina inlägg på mobilen för att inte anstränga händerna så mycket (eftersom jag har EDS), sen så färdigställer och redigerar jag dem bara på datorn innan jag publicerar dem. Jag har en iPhone, och det har funnits en alldeles utmärkt WordPress-app till den. Häromdagen såg jag att det fanns en uppdatering som var kompatibel till iOS7, så jag uppdaterade både telefonen och appen.

Sedan har det visat sig att det är någon bugg i skiten som gör att den bara fungerar på wordpress.com-bloggar, och alltså inte för oss som har våra sidor på en egen domän. Tydligen är det fler som har samma problem som jag. Det har bara gått tre dagar, och jag är redan irriterad som fasen. Jag kan inte svara på kommentarer, inte skriva något eller snabbt spara idéer som dyker upp i skallen. Visst kan jag skriva ner saker och ting i ett mail och sedan bara kopiera in i textredigeraren på datorn, men jag är ändå irriterad.

Laptop dator

Jag skriver oftast inte sittandes vid datorn. Jag gör det i taxin på väg någonstans, i väntan på något, liggandes i soffan eller på kvällarna i sängen. Visserligen spenderar jag mycket tid framför datorn ändå, men då håller jag mest på med andra projekt. Måste ju ha någon sorts inkomst om allt går åt helvete framöver, så jag håller på med sidoprojekt och undersöker flera andra möjligheter till att tjäna några kronor. Även om det bara handlar om småsummor i dagsläget så kanske det går att utveckla till något större. Men skit samma, mer om det en annan gång. Jag är förbannad. WordPress är jävligt stort och finns i hela världen, så nu får de fasen ta och fixa skiten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/09/wordpress-bugg-i-mobilen/

2 kommentarer

  • Petterseptember 22, 2013 kl. 21:08
  • Svara

  Jag hade en liknande till min iPad. I början funkade den bara för WordPress.com-bloggar. Senare även med egen domän men jag tyckte den var skitdålig i alla fall.

  Jag ska ju alltid vara annorlunda och har därför en WP8-telefon. Där funkar WordPress-appen hyfsat bra men jag tycker det är lite pilligt på en mobil.

  En regel jag har är att jag ALDRIG uppdaterar något förrän efter några veckor. Då har alla buggar visat sig och då skiter jag i att uppdatera. När det gäller appar är det stört omöjligt att rulla bakåt till en tidigare version. Apple-produkter är helt omöjliga.

   • Klaraseptember 22, 2013 kl. 21:12
    Författare
   • Svara

   Ja, att få tillbaka den gamla verkar jävligt krångligt, och det är inte ens säkert att den är kompatibel med iOS7! Det har funkat fint förut, och jag utgår ifrån att de fixar skiten. Annars jävlar.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.