Toner och skrivare-tankar

Nu när jag har en skivare (jag fick min fasters gamla) så har jag verkligen insett vilket stort behov jag har av en! Det är blanketter som ska skrivas ut varje månad, det är intyg som ska kopieras och formella brev till myndigheter som skickas ganska ofta. Jag såg på Martin Olsson Storcash sist vi var där, att de sålde en skrivare med kopiator, scanner, toner och Wi-Fi för 500 spänn plus moms – det är ju faktiskt jävligt billigt.

Men gratis är ännu billigare, och jag tänker använda den jag har tills den dör på riktigt. Den har lite problem med att mata in papper då och då, men vad gör det? Ingenting. Den låter som ett stålverk när man kopierar saker, men den fungerar alldeles utmärkt ändå. Grejen är ju det där med toner. När den tar slut måste man köpa ny, och de kostar ju en hel del beroende på variant. Förhoppningsvis är den toner som sitter i min skrivare något som fortfarande går lätt att få tag på, och som inte kostar skjortan. I en del fall är det ju billigare att köpa en ny skrivare än att byta toner…

Skrivare, printer, kopiator

Annars kan man ju mecka och skruva lite, så att en billigare variant passar. Älskaren R säger att det är möjligt att göra det om man är beredd att bli lite svart om händerna, så om det blir på det viset lämnar jag den uppgiften till honom. Skrivaren var faktiskt något av det bästa jag fått på väldigt länge, har haft så sjukt stor användning för den. Hoppas att den toner som sitter i räcker tills Försäkringskassan har nått sina beslut och att jag har överklagat färdigt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/toner-och-skrivare-tankar/

2 kommentarer

    • Helenajanuari 23, 2014 kl. 02:25
    • Svara

    Du kanske redan har koll, men om inte, så kolla tradera och blocket när du behöver mer bläck till din gamla skrivare. Ofta kan man hitta bläckpatroner till typ en tredjedel av priset som man betalar i affären. Kolla att de skriver utgångsdatum på patronerna bara!

    1. Det var en bra idé! Hade inte en tanke på att kolla där, faktiskt. Tack för tipset!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.