Väntetid och helg

Provade att ringa handläggaren från jobbet i går förmiddag, men hon var fortfarande sjuk. Fasen också, ytterligare minst fem dagars väntetid alltså. Urk. Då har det gått tre månader sedan jag skickade in alla papper, och två sedan någon tog tag i ärendet. Precis som jag gissade från början lär det alltså inte bli färdigt förrän vi är inne i mars… Eller ännu värre, men det tänker vi inte på nu.

I dag njuter vi (jag och mitt alter ego) av att helgen har börjat för min del, och att jag får vila upp mig efter jobbet i går. Välbehövligt, det högg till som fasen i ryggen och ner i benet en stund innan jag slutade och jag stapplade därifrån som om dragningskraften hade blivit lite skev, och gjorde att jag lutade åt sidan. Snyggt som fasen, ingen krycka hade jag med mig heller för jag mådde inte så dåligt på morgonen. Tur att det inte var så lång väntetid från utsatt tid tills taxin kom – bara en kvart.

Axeln är bättre nu i alla fall, efter en vecka med starka anti-inflammatoriska tabletter. De gör underverk med stackars muskelfästen eller fingrar, men är inget man bör äta för jämnan. Tänk om det fanns något annat än morfin som bet på den andra smärtan i leder och muskler, eller på smärtan orsakad av de trasiga diskarna i ryggen. Det vore fint. Men men, jag äter vad som helst som hjälper en stund. Även om jag blir mosig i huvudet eller seg i kroppen. Nu ska jag börja dagen med en balja java och lite programmering. Vad händer hos dig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/01/vantetid-och-helg/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.