OS i Sotji

OS, alltså. Jag hade faktiskt ingen aning om att det började nu, och jag vet inte hur länge det håller på. Okej, jag visste att det var någon gång i vinter, men några närmare detaljer hade jag ingen aning om. Som ni säkert redan har förstått är jag inte ett dugg intresserad, men jag förstår att delar av Sverige kommer att mer eller mindre stanna under de här veckorna.

Det är visserligen lite kontroversiellt med tanke på allt skit som händer i Ryssland, men jag tror inte att de sportintresserade tänker bojkotta något av den anledning. OS är för stort, helt enkelt. Dessutom sitter de allra flesta hemma i soffan och kollar, i stället för att faktist åka till Sotji. Har faktiskt en aning svårt att se varför man vill spendera flera veckor framför en TV med sportsändningar.

Olympiska ringarna och myter kring dessa. OS i Sotji

Nä, inte min grej alls. Kommer inte se ett enda dugg av OS och är lika nöjd för det. Förresten har jag riktigt svårt att se varför folk är villiga att betala idrottsstjärnor astronomiska summor för att pressa kroppen till det yttersta och därmed riskera diverse skador. Är det något att uppmuntra? Tydligen. Men vad vet jag, jag ogillar ju att se på sport. Träning är roligt, men jag skulle aldrig frivilligt kolla på till exempel lagsport, utförsåkning eller golf på TV. Kanske om jag fick bra betalt, men knappt ens då. Kollar du på OS?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/os-i-sotji/

2 kommentarer

  1. Absolut inte!! Jag kollar aldrig på nån sport.

    1. Nä, fy! Skönt att slippa skiten!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: