Vår i luften

Det har verkligen varit vår i luften ett par dagar nu! Det har inte ens varit särskilt obehagligt att stå utomhus och vänta på en taxi på morgonen, och det har till och med hänt att solen har tittat fram! Jag räknar kallt med att det kommer iskyla från Ryssland eller dödsis från Nordpolen, antingen i mars eller i april, men jag måste ändå säga att det har varit en alldeles utmärkt vinter, vädermässigt.

Sol. Veckans plus går till våren och värme! Vår i luften.

Visst är det inte så särskilt kul att allt är dött och gråbrunt överallt, men hellre det än grått snöslask (för kom igen, hur ofta är det vackert i Stockholm när det bara är lite snö och inte så kallt?), och definitivt mycket hellre grått och grusigt än 20 minusgrader och mördande halka.

Jag skulle tro att det dyker upp små snödroppar eller andra grönsaker längs väggar i söderläge om inte alltför länge. De blir säkert översnöade också så småningom, men bara att de kommer fram är fantastiskt skönt, och då känns det verkligen att det är vår i luften. Det innebär också att det inte är så länge kvar tills vinterjackan hängs undan och thermoleggingsen stuvas längst in i garderoben. Jag längtar!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/var-luften/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: