Eltandborste!

Sista inlägget om alla presenter – jag lovar! Men det här var verkligen en överraskning, för jag visste ju egentligen att jag önskade mig en sån här, men hade inte en tanke på att berätta det när mina föräldrar frågade om det var något särskilt jag hade på önskelistan (ja, man får ha önskelista trots att man är en gammal tant). Syrran kom på festen (föräldrar och barn var inte bjudna), och hon hade med sig ett presentkort från dem – för en eltandborste!

Köp en borste som går på el
så käftis slipper hitta fel.
Pengar finns nu på din bank
trots att du ej mer är lika pank!

Haha! Så det blev en liten tur till närmsta Clas Ohlson för att inhandla en eltandborste. Jag hade någon slags eltandborste för kanske 15-20 år sedan, men det här var ju helt annorlunda. Den väger nästan ingenting, så det kommer inte att vara så jobbigt att hålla i den.

Eltandborste

Dessutom slipper jag de onda borströrelserna som verkligen mördar min högra axel. Jag försöker att borsta tänderna med vänster hand ibland bara för att det gör så ont, men det blir inte alls bra. Nu kommer jag kunna hålla i den med vänster och låta den jobba själv – perfekt!

Min högra axel har varit riktigt, riktigt dålig ett tag, så pass att jag knappt kan lyfta ett glas för att dricka eller få på mig en tröja själv. Käkar receptbelagd stark jävla antiinflammatorisk medicin i perioder (döden för magen), och det brukar hjälpa, men smärtan kommer tillbaka efter några dagar när jag slutar. En sak mindre som gör ont, och en sak mer som håller tänderna rena – perfekt present, min nya eltandborste!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/eltandborste/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.