Resa på gång…!

Det ser så jäkla varmt och skönt ut när man tittar ut genom fönstret och solen lyser. Sen kliver man ut och upptäcker att det inte alls är läge att plocka undan vinterkläderna på än ett par veckor. Det ska vara minusgrader på nätterna åtminstone en vecka till, verkar det som. Inte bra. Men jag ska snart resa till solen, och ett varmt ställe. Med syrran.

Sandstrand och hav

Vi har bokat en resa för julklappspengarna förra julen, och snart bär det av till varmare breddgrader. En vecka med sol, bad, god mat och avkoppling. Jag måste verkligen komma bort från allt vad pappersjobb, ovisshet och oro heter. Vi åker inte än på några veckor, förrän min sjukskrivning är slut, men det ska bli så skönt!

Det är lagom långt också – jag klarar ju inte av att sitta i en obekväm stol på ett flygplan särskilt länge. Vi flyger till Rhodos i Grekland, och det ska bli underbart! Ett barnfritt hotell, och det är inte högsäsong, så det kan inte bli annat än bra. Det enda jag bekymrar mig över är hur det kommer att funka med att sova i en säng som inte går att justera, och dessutom mer än en natt. Antingen dör jag av utmattning och sover i poolen, eller så får jag vila upp mig när jag kommer hem i stället. Det kommer i alla fall att gå betydligt bättre än tidigare, nu när jag har en sjysst korsett. Som jag längtar!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/resa-pa-gang/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.