Stryktålig telefon

Min stackars telefon råkar ut för en hel del nu för tiden. Fingrarna bråkar, och jag tappar lätt saker – även luren. Har en iPhone som jag har haft i tre år, och det är ett mirakel att jag aldrig ens har behövt byta glas på den. Men det är nog bara en tidsfråga. Den senaste veckan har jag tappat den två gånger – en gång på asfalt och en gång på kakelgolvet i badrummet. Inte en spricka, och det är inte direkt de första gångerna jag tappar den heller…

Min telefon kanske är extra stryktålig, för jag tycker att man hör om iPhones som går sönder för minsta lilla. Typ att någon sitter vid ett bord och tappar den på bordsskivan, så spricker glaset. Men det är väl bara en tidsfråga för min del, innan något händer. Det vore faktiskt jävligt irriterande om den pajade, men jag skulle inte byta hela telefonen bara för att glaset pajar. Ser ingen anledning att byta telefon till en ny variant av samma märke så fort det kommer en ny och ”förbättrad”.

Telefon

Inte för ekonomin, inte för miljön och inte för funktionen – som är i stort sett densamma. Visst, det kan vara skillnad på kameran eller hur snabbt en del appar funkar, men har man som de allra flesta människor inget extra speciellt behov av just det så är det bara slöseri. Tänker använda min telefon till den dör, och sen kanske den hamnar på en Apple-kyrkogård någonstans i Afrika. Jag har aldrig riktigt förstått det där med att alltid ha den senaste modellen av telefon, faktiskt. Hur mycket mer status är det att ha en iPhone 5S än en som ”bara” är 5? Ingen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/stryktalig-telefon/

2 kommentarer

    • Farsanmaj 21, 2014 kl. 23:23
    • Svara

    Jag tror du är avundsjuk på min telefon!

    1. Det är en väldigt fin telefon! Kanske jag får ta över den igen när eller om du byter! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.