Tradition dopp avklarad!

Det blev ett dopp i går! Vädret var inte något vidare, mulet och kyliga vindar, men tradition är tradition och vi skulle därmed i vattnet. Det fick förvånansvärt lätt att tjata på älskaren R, för han insåg väldigt snart att jag skulle sluta tjata om det bara blev överstökat. Så vi tog med oss ”svärisarnas” jycke och gick ner till badberget.

Det var kallt. Väldigt kallt. Skulle inte alls säga att det var en behaglig upplevelse på något sätt alls, men det var kul! Fick mig ett gott skratt åt att R fick kramp i tårna (eller i alla fall påstod det) så fort han klivit i, och åt hans högljudda och spontana svärande. Sen blev det en snabb promenad hem, på med varma kläder och vila för min del.

Brygga vid vattnet på lantstället, hav och bad

Han hade nog en bra dag ändå, för det åkte förbi ett veteranbilsrally precis här. De stannade en liten bit bort, och han fick kolla på gamla bilar och skvallra med gamla gubbar. Han kommenterade en bil av samma märke som den farsan har, och det visade sig att ägaren, eller en annan åskådare, var med i samma klubb som farsan. R frågade om han kände min fader, vilket han gjorde, och presenterade sig som min sambo. Han visste precis vem jag var, och jag känner säkert karln också, men R glömde fråga vad han hette. Haha! Nåväl – jag har badat. Enligt tradition!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/tradition-dopp-avklarad/

2 kommentarer

    • Farsan on juni 7, 2014 at 15:12
    • Svara

    Har du hört talas om Göran Ericson, min kompanjon under nästan 40 år?

    1. Ja, jag sa till R att han förmodligen hade träffat andra halvan av E&S, för Göran hade sagt ”Vilken av döttrarna?” när R sa att du var ”svärfar”. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: