Tvättade stolar, men inga sniglar

Vädret rättade faktiskt till sig en aning mitt på dagen i går, och jag fick lite gjort! Tvättade av bordet och ett par stolar på verandan, så det mesta av vintersmutsen och den senaste tidens pollenregn är borta. Tillfälligt skulle jag vilja säga, men nu räcker det i alla fall att torka av bordet när jag vill sitta där och äta eller fika. Solen kikade fram, och med den även alla konstiga djur.

Prästkrage med skalbagge. Tvättade stolarna på verandan i dag.

Det har varit snigelinvasion när det har varit så regnigt och fuktigt hela veckan (men jag har bara klivit på en!), såna där stora feta vinbergssnäckor. Kanske skulle börja odla dem för försäljning, nu när jag inte har så mycket att göra. Dyrt på restaurang, gratis på landet. Men vem vill äta dem här i Sverige? Vad jag vet så serveras de inte på överdrivet många ställen. De ska renas genom diet och den ska de bli tvättade på något sätt, och tanken är inte särskilt tilltalande. Njae, ingen snigelexport för min del.

Nu ska här vilas, jag är trött efter en alldeles för tidig morgon och lång dag med resa i morse, och dessutom läkarbesök på förmiddagen. Det får ni höra mer om i morgon, jag känner mig som en zombie. Har oftast så himla svårt för att ta en tupplur på dagen också, men i dag slocknade jag som en stock efter lunchen och sov i flera timmar. För det mesta ligger jag bara i soffan och fipplar med något. Som nu. I morgon väntar nya äventyr, så det blir heltidsvila i kväll. Kanske jag ska låtsas ha semester i morgon?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/tvattade-stolar-men-inga-sniglar/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.