Veckans minus, vecka 26

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan går veckans minus utan tvekan till det kalla vädret. Det är det som har utmärkt sig som mest uselt under veckan, för det är lika kallt som det var i vintras. 6-7 grader på morgnarna när man går upp är inte okej när det är två dagar kvar till juli. Kunde lika gärna vara två dagar till jul. Men förresten, hur fan kan man vara så dum i huvudet så att man tror att det usla vädret är meteorologernas fel? Visst kan man vara väldigt besviken över att semestern är iskall och regnar bort, men om man attackerar en meteorolog för det så är man ju dummare än en jävla amöba.

Mörk horisont vid sjön och en brygga. Veckans minus går till vädret.

Det är minst två månader sommar kvar, och maj var faktiskt en väldigt varm och fin månad i år med högsommarvärme. Ändå är vädret det sämsta som har hänt mig den här veckan (nu bortser jag självklart från de små sakerna som min hälsa, min ekonomi och att jag inte har något jobb), för när man är själv i en sommarstuga är det ju trevligt att slippa frysa så fort man sticker ut huvudet. Veckans minus till köldchocken som kallas svensk sommar för närvarande.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/veckans-minus-vecka-26/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.