Ny husläkare och vinterväder

Jävlar, vad trött jag är. Har sovit för lite de senaste två nätterna, och inte särskilt bra heller. Förkyld, pollen eller, mögel eller nåt skit som gör att ögonen kliar, och ingen R bredvid. Han kommer hem sent i kväll, säkert senare än när jag borde ligga och sova, och i morgon bitti åker jag med honom till jobbet och tar en taxi hem till stan. Ska nämligen träffa min nya husläkare i morgon, och visserligen gör det väl inget om jag är trött som ett as när jag är där, men jag vill ju må bra också.

Det är lite bättre luft hemma i lägenheten och förkylningen börjar i alla fall att ge med sig en aning, så jag hoppas att få sova lite bättre där. Med lite tur går besöket hos min nya husläkare utan större problem – jag ska bara be om en remiss och mer smärtstillande. Visserligen har de flesta husläkare åsikter om smärtstillande och morfinpreparat, men läser de bara på lite inser de snart att risken för ett beroende är väldigt låg med rätt preparat, och de borde veta ungefär vad jag behöver. Dessutom måste de våga testa sig fram, för det jag har är inte optimalt.

Mediciner, piller, smärtstillande

Jag har haft ett projekt i helgen: Att tvätta av utemöblerna. Det har jag inte gjort, för det har varit 11 grader kallt och regnat. Det är helt jävla omöjligt att vara ute utan att frysa häcken av sig, och jag behöver verkligen inte spänna mig mer. Tänkte ta tre stolar och ett bord per dag, men de är lika smutsiga nu som i fredags. Regnet kanske har luckrat upp det lite, men jag tänker inte tvätta av dem i dag heller. Tänker vara inne, dricka te och mysa med katterna. Det är ju lika varmt som i januari.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/ny-huslakare-och-vintervader/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.