Spicy Asian cheeseburgare

Såg ett lustigt namn på en restaurang i Södertälje för ett tag sedan. Den ligger vid en av pendeltågsstationerna, och heter ”Spicy Asian”. Okej, namnet i sig är väl inte varken särskilt spännande eller roligt, om det inte vore för att de serverar mexikansk och amerikansk mat. Hahaha! Visst, det fanns en och annan thai-rätt på menyn också, men det verkar som om de har bytt inriktning sedan de hittade på namnet. Och det är väl enklare att byta ut maten i restaurangen, än namnet.

Jag fick mig ett gott skratt. Sist jag kollade låg varken ”Amerika” eller Mexico i Asien, men något kanske har hänt sedan jag gick i skolan. Det är nästan så att jag skulle vilja gå dit någon gång och testa vad de serverar, bara för att få möjligheten att kanske komma med en överdrivet dum fråga om den asiatiska eller ”spicy” touchen på min amerikanska cheeseburgare. Nej, det kanske inte är så hyggligt, men ni måste ju hålla med om att det vore ganska kul.

Hamburgare

Som den där restaurangen jag såg i närheten av lantstället för någon sommar sedan, som serverade gräslökscremé. ”Ursäkta, vad är det här tillbehöret ni serverar till fisken? Jag har aldrig hört talas om krämeeee förut.” Nåja, har man en affärsrörelse och en meny, så får man helt enkelt finna sig i att bli hånad åt – självklart inget elakt – om man inte kan skriva eller stava rätt på skyltarna. Se det som en vänlig och humoristisk pik. Spicy Asian American cheeseburger, det vore något.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/spicy-asian-cheeseburgare/

2 kommentarer

    • Piafiajuni 29, 2014 kl. 08:08
    • Svara

    Jag tror att kontinenterna rör på sig. En Spicy Asian American cheeseburger med gräslökscreméeeee, tack.

    1. Hjälp, du har rätt! 🙂 Snart blir det väl poppis med annan fusion-mat som silltacos och paltdolmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.