Helg själv på landet

Helg. Nu är jag själv på landet, för älskaren R har åkt iväg på cykelutflykt hela helgen. Jag är ju inte ensam, för ”svärisarna” bor ju i huset bredvid, och det blir alltid en fika eller två och lite småprat på dagarna. I går kväll blev det dessutom middag med dem och grannarna nästgårds. Dessutom har jag katterna och en och annan hund som håller mig sällskap, så det går ingen nöd på mig.

Grå katt ute

Jag är ofta själv, och det har blivit betydligt mer ensamhet sedan jag slutade jobba – trots att det bara är ett par veckor sedan så känns det. Men så är det sommar också, och jag är inte i stan lika mycket. Det är där vännerna finns, fast de kan komma och hälsa på här också. Och i början av veckan som kommer har jag en himla massa saker inplanerade i stan, så då kommer jag nog inte att orka med något annat än att vara själv ändå.

Min lilla förkylning som bara var en hosta har blivit värre. I går kväll började näsan rinna, och när jag skulle gå och lägga mig nös jag hejdlöst i flera minuter. Jävligt irriterande när man har diskbråck, måste jag säga. Säkert irriterande ändå, men det finns ändå något skönt i att nysa när näsan kliar – om det inte vore för att kroppen sprängdes i tusen bitar av smärta. Ja, skit samma. Det är väl en ganska bra tidpunkt att vara sjuk på ändå, när jag är själv och inte har något särskilt att göra. Bara jag är friskare på måndag.

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/helg-sjalv-pa-landet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.