Veckans minus, vecka 30

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan är det ju många som har semester. Men inte alla, långt ifrån alla. Veckans minus går till alla semesterfirare som tror att det är okej att bete sig hur som helst och bullra utomhus hur sent som helst, bara för att just de har semester nu. Det är inte okej. Oftast brukar det grillas, och det börjar ju hyfsat tidigt. Då får man stå ut med grilloset i stället. Det är helt okej på landet, men bor man i stan och har någon jävel som får för sig att grilla med kol eller briketter på sin balkong, då är det ju nåt fel.

Grill med lite för mycket grillkol. Veckans minus går till semesterfirare som inte visar hänsyn.

Till grillad mat hör ofta alkohol i semestertider, och någon gång när alkoholen går in börjar även dumheterna komma ut. Skrän, sång, vrål, skratt och fest, till sent på nätterna. Vilken dag som helst i veckan. Visst får man ha fest, men varför anser så många att det är helt andra regler än de vanliga (tyst efter tio) när de har semester? Och varför orkar ingen tala om för grannarna, så som många brukar göra annars, att ”vi ska ha fest i morgon, säg till om vi stör”? Veckans minus går till ignoranta semesterfirare. Kul att du har semester, men paja inte din grannes vecka för det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/veckans-minus-vecka-30/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 27, 2014 kl. 18:43
    • Svara

    Och när grillen står på en uteplats, precis under en balkong såsom min, är det inte heller roligt. Jag var snäll och artig igår kväll och bad dem flytta på sin grill. Det gjordes, men gissa om de snackade skit sen. Jag är inte döv, liksom.
    För mig handlar det inte bara om att jag inte vill få in rök, os och köttstank i mitt hem. Jag får svårt att andas av röken också. Men det verkar människor inte alls förstå trots att jag säger det på lätt svenska till alla, inklusive svenskar. .evil:

    1. Nej, det verkar vara jävligt svårt att fatta – man grillar inte mitt ibland lägenheter! Röken sätter sig i alla textilier och sånt, sen luktar det grill i flera veckor. Inte ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.