Framsteg – det gäller att vara snygg

Det är snabba och stora framsteg med katten nu! Från att ha tvångsmatat honom fram till bara för ett par dagar sedan, äter han nu själv så fort tratten åker av, han har fått gå utomhus en stund, och han har fått tvätta sig ordentligt. Godis och leverpastej åker gladeligen ner i magen också. Visserligen kommer han åt att äta även när han har tratt på, men han verkar helt enkelt inte vilja göra något annat än att ligga ner och inte göra ett skit när parabolen är på.

Det tar tre-fyra timmar varje dag att övervaka alla de där aktiviteterna, så han inte är på tassen och tvättar för mycket. Han måste ju få tvätta ovanpå tassen, och han använder ju foten och benet för att tvätta ansiktet och öronen. Det är inte lätt att vara en funktionshindrad liten jävel med hjälpmedel, och som behöver hjälp med både det ena och det andra. Då är det ju tur att man är snygg, och har en cool sele med matchade koppel när man är ute. Han kanske inte tycker att han är stilig nog i tratt heller.

Grå katt med sår på tassen och koppel med dödskallar. Han gör framsteg!

Tassen är svullen och såret är ju inte direkt litet, men det är så gott som torrt och inte infekterat. Han har rakade fläckar på alla ben utom ett, och det är tydligen irriterande när man tvättar sig. Hans framsteg går fortare och fortare, så vi tror att han helt kan slippa tratt om bara ett par dagar. Mina framsteg då? Inte alls, men om några år kanske det är jag som behöver hjälp tre-fyra timmar om dagen. Man vet aldrig. Jag får väl skaffa mig något med dödskallar på också, det verkar ju hjälpa.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/framsteg-det-galler-att-vara-snygg/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Dödskallar hjälper mot allt. Det är liksom universalmedlet för yttersta coolhet och extremt glädjehöjande.
  Inte alltid lätt att se snygg ut i hjälpmedel men dödskallar underlättar. Gäller med all säkerhet även katter. 😀 Leverpastejen gör säkert sitt den med.

  1. Exakt! I beat death, fuck you liksom. 😀

 2. Inte konstigt att jag gillar Death metal. 😀 Morsan fick spel när jag var grabb och målade dödskallar överallt. Idag är det ju inflation på dödskallar men det är fortfarande hur coolt som helst.

  För övrigt har morsan ännu inte fått grepp om mig. Hon undrar dagligen vem jag egentligen är och hur det blev så fel. Varför är jag inte som övriga släkten. Hahahaha…… \m/

  P.S Bara vänta så får ni se hur min rullator kommer att vara pimpad. D.S

  1. Hahaha! Jag tycker inte att det verkar vara något fel, man får väl snarare se det som en bedrift att lyckas uppfostra någon som är lite annorlunda och går mot strömmen ibland! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: