Namnsdag!

I dag är det min namnsdag. Tänker jag fira? Nej, det är ingenting som har varit något stort i vår familj, men det har dykt upp ett par grattis ändå. Klara-dagen. Klara dagen passar mig bättre. Jag har sovit så himla uselt ett par nätter och varit vaken en timme mellan två och tre, och sen en timme till när Rs väckarklocka ringer klockan fem. Och så försöker jag gå upp hyfsat tidigt eftersom jag måste gå upp okristligt tidigt både i morgon och på torsdag, men det lyckas jag inte med.

Väckarklocka

I morgon åker jag hem till lägenheten i stan eftersom jag ska vara på Arlanda någon gång vid sjutiden på morgonen på torsdag, och det blir alldeles för tidigt om jag skulle försöka åka direkt dit från sommarstugan. För att komma hem på smidigast möjliga sätt i morgon så måste jag gå upp samtidigt som R, åka med honom till jobbet, och ta en taxi hem därifrån. Sen har jag ett möte på dagen i morgon. Puuuh. Jag hoppas att jag kommer vara levande när jag kommer fram till E – han har i alla fall utlovat brunch vid framkomsten. Och brunch med E, det brukar vara rejält bra. Nåja, namnsdag alltså. Jag ska klara dagen. Och några dagar till.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/namnsdag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.