Billigaste frisören och träning

I går hade jag en alldeles för lång dag. Hela fem timmar från att jag lämnade hemmets lugna vrå tills jag återvände hem igen… Jag insåg på morgonen att jag verkligen akut behövde klippa håret, trots att kontoutdraget visade på 368 kronor, och dessutom kostar träningen en hundring eftersom mitt högkostnadsskydd tog slut för två veckor sedan. Jag är redan uppe i 850 kronor, så det är i alla fall tur att det finns. Jag skramlade ihop det som fanns i sparbössan och hittade den billigaste frisören och gav mig av. Kontot fylls på om några dagar, kyl och frys är fulla, så jag överlever ett tag till.

Tyvärr hade de bara en tid, 12.20, och vattenträningen började klockan 15. Det var bara att bita ihop och sitta någonstans och vänta, för mina färdtjänstresor börjar redan sina – trots att de fyllde på för hela kvartalet den första oktober. Jag kommer att behöva använda tre eller fyra resor till i dag och i morgon, så det är bara att vara strandad någonstans ute på stan för att ha en möjlighet att komma hem senare i månaden.

Sax, kam, urtunningssax, klippa håret

Hur som helst, frisören gjorde ett väldigt bra jobb och träningen gick okej. De där gruppträningarna är mer för koordination och balans än styrka, och trots att de delarna redan fungerar utmärkt för mig tänker jag inte missa en chans till träning när den väl finns. Särskilt inte när det är i varmvattenbassäng. Förresten, jag tror att jag antingen är riktigt sjuk eller är i klimakteriet. Jag har haft febertoppar till och från i tre veckor. Puh.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/billigaste-frisoren-och-traning/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.