Normala mängder smärtstillande

I går var jag tvungen att äta min normala dos av smärtstillande mediciner, det var första gången jag vågade göra det sedan jag började med Cymbalta. Jag trodde att jag skulle somna och dö rakt upp och ner. Det är ju inte farligt att kombinera dem, men det är helt sjukt hur dåligt man kan må.

Jag kunde inte fokusera blicken på något, och när jag lyckades gå (för benen var som spaghetti) så var det inte någon rak linje jag gick efter. Har aldrig några sådana problem när jag äter mina normala mängd värktabletter annars, men den här kombinationen är vidrig. Jag hade febertoppar till och från hela dagen, och jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Inte fick jag i mig mycket att äta heller, och det var synd eftersom jag tränade dagen innan, och har tränat i dag också. Det blir ju inga muskler om man tränar och svälter kroppen, och jag lär behöva normal dos i morgon också.

Träning. Streckgubbe med skivstång och vikter. Normala mängder smärtstillande.

Det var jävligt trist, för jag mådde inte så dåligt som vanligt på morgonen. Jag hade bara förbannat ont efter träningen, och dessutom var jag tvungen att ge mig ut på stan. Jag krockade med folk och gick in i saker, och det gjorde ju inte saken bättre. Men jag fick ju i alla fall lindring av de normala medicinerna, för första gången på nästan två veckor, alltid något. Det är förjävligt att man ska behöva må så här när man vill ha mindre ont en stund, men vad fasen ska jag göra?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/10/normala-mangder-smartstillande/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.