Sover bra på Saroten

I går fick jag mycket gjort. Jag har sovit ganska bra de senaste nätterna, och jag skulle tro att det har med Saroten att göra. Jag blir helt utmattad ett par timmar efter att jag har tagit dem, och när jag väl har lyckats somna så vaknar jag inte under natten. Nackdelen är ju att jag knappt vaknar på morgonen heller, ibland känns det nästan som om det är helt omöjligt att vakna så pass mycket att jag kan kliva upp.

Förutom det så märker jag inte av några direkta biverkningar, men den funkar fortfarande inte mot nervsmärtan. Har dubblat dosen nu och käkar 20 mg, men fortfarande ingenting. Det går visserligen att mer än tiodubbla dosen ytterligare jämfört med vad jag äter nu, men jag provar mig långsamt fram. Det är ingen idé att köra på mer än 30-50 mg, för har den inte gett någon effekt alls då så lär den inte ge någon med högre dos heller.

Saroten 10mg. Sover bra på ett par sådana!

I doser på upp till 225 mg används den mot depression, och jag undrar hur de som äter så mycket fungerar. Det är kraftigt sederande och jag somnar av 20 mg, och hjärnan är mos. Man lär ju vara som en zombie ett bra tag, även om man tar dem innan man går och lägger sig. Men vad vet jag. Hur som helst, jag var pigg i går och både tvättade, handlade ett par småsaker och bakade. I dag får jag sällskap av en liten och dennes mamma, och vi ska leka. De ska sova över också, så nu ska jag ladda med mediciner och förbereda. Vad händer hos dig i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/sover-bra-pa-saroten/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: