Vårdbesök i dag – det tar aldrig slut

I dag ska jag iväg till min husläkare igen. Sist jag var där fick han min lista över saker jag vill ta upp eller behöver remisser till, och då sa han att det säkert skulle tillkomma saker på listan till nästa gång. Men det har det faktiskt inte gjort! Visserligen är det en ganska lång lista, men det har faktiskt inte dykt upp en enda grej som jag behöver ta upp med honom.

Vi ska prata lite medicinering, mineraler och vitaminbrist, och så ska jag försöka få ett intyg för F-kort till tandvården också. Den förra läkaren skulle ju skriva ett sånt, men det gjorde hon ju aldrig. Hon visste inte vad det var eller hur man gjorde, sa hon själv. Lämnade uppgifterna om hur och var till henne, men hon gjorde det ändå inte. En så fantastiskt inkompetent yrkeskvinna har jag aldrig mött i hela mitt liv.

Lista

Tur jag slipper henne i alla fall. Den jag har nu är riktigt vettig, och verkar dessutom rolig. Men det blir en lång dag i dag, för på eftermiddagen ska jag på medicinsk yoga, och det är skitjobbigt att åka hem i rusningstrafiken, även om jag åker taxi. Jag hatar när det är två saker på samma dag, för det går inte att hålla orken uppe. Varje grej är så oerhört krävande och utmattande. Men låter jag bli i dag så skjuter jag bara upp det, den här skiten med vårdbesök tar ju aldrig slut. Aldrig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/02/vardbesok-dag-det-tar-aldrig-slut/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.