Bob Log III

R kom hem i dag och vi har inte gjort särskilt mycket. Jag har legat ganska lågt hela dagen, för jag sparar kroppen till i morgon – vi hade nämligen tänkt gå och se Bob Log III! Ungefär så här har jag varit här hemma, men utan stenen, och tänker vara resten av kvällen också.

Jag antar att de flesta aldrig har hört talas om fenomenet som är Bob Log den tredje, men han är musiker. Han framför någon slags partyvariant av deltablues på gitarr, sång och trummor, iförd cannonball suit och en motorcykelhjälm som har en gammal telefonlur med inbyggd mikrofon fasttejpad. Han lirar trummor med fötterna, en cymbal och en bastrumma, och så här brukar han presentera sig själv:

”Bob Log the third, one-man band, Tucson, Arizona. Heyeeeh! Lemme introduce the band to ya. On cymbals, left foot. Over here on the bass drum we got right foot. Shut up! This is my left hand that does all the slide work, right hand does the pickin’. My mouth hole does most of the talkin’. And you’re looking at my finger. My finger is an asshole.”

Det blir nog en riktigt cool konsert! Varken jag eller R har känt till honom särskilt länge, så det blir en helt ny musikupplevelse. Delta blues punk guitar party. Yeah.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/03/bob-log-iii/

2 kommentarer

  • Farsanmars 28, 2015 kl. 19:56
  • Svara

  Det blir nog en högtstående musikalisk upplevelse av sällan skådat slag.
  Paradnumret förefaller vara ”I want your shit on my leg”.
  Recension emotses.

  1. Ja! Har inte sett någon reklam alls för spektaklet, och jag skulle inte tro att allmänheten känner till honom heller. Recension utlovas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.