Usel natt, dålig dag

Jag sov uselt i natt. Hade antagligen för lite smärtstillande i kroppen, för jag hade feberfrossa till och från hela natten. Klev upp varje timme och antingen öppnade eller stängde fönstret, och försökte dra överkastet över mig eller slänga ner det på golvet. Räcker det inte att jag har ont? Varje gång jag har mer ont än vanligt, eller om jag anstränger kroppen, får jag feber. Inte kan jag ta något mot det heller eftersom jag redan käkar maxdos paracetamol.

Vid fyratiden orkade jag inte längre utan tog ett par OxyContin, då lyckades jag somna efter en stund. Framåt åttatiden vaknade jag av att jag frös som en nakenkatt på tur i fjällen, trots stängt fönster, täcke, filt och överkast (och en riktig katt på fötterna), så då var det lika bra att kliva upp.

Piller, medicin

Har varit skittrött hela dagen och inte fått något gjort alls, egentligen. Ringt och bokat en klipptid, ska dit i morgon förmiddag. Gjort juice, apelsin och hallon. Sjukt gott, men det var faktiskt så jäkla jobbigt att jag inte ens orkade dricka den direkt efter att jag gjort den. Var tvungen att lägga mig en stund, men kunde inte sova heller. Det blir nog en tidig kväll i kväll. Och med lite tur en bättre dag i morgon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/usel-natt-dalig-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.