Vardag och hårfix

Tillbaka till vardagen. Visserligen har det varit mycket som vardag hela påsken, med undantag för ett par middagar med släktingar. R har varit borta mest hela tiden, och vi har inte egentligen gjort något tillsammans. Han hjälpte mig att tona håret i går eftermiddag, men det var under stor protest och ett kroppsspråk som mycket klart och tydligt talade om att han inte hade någon lust att göra det egentligen. Men mina händer och axlar var så onda, att jag inte hade lust att göra det själv.

Det blev bra ändå, men visserligen är det väldigt svårt att misslyckas med hårtoning när man gör det i ungefär samma ton som hårets naturliga färg. Skulle inte komma på tanken att färga håret i en ton som inte är väldigt nära min egen – been there one that när jag var yngre, och det blir fan i mig aldrig bra. Möjligen om man färgar det mörkare än vad det egentligen är.

Redskap för att färga håret

Den här veckan är helt tom – första veckan sedan i somras, förutom en vecka runt nyår tror jag. Har visserligen lite att göra eftersom jag helt spontant bestämde mig för att ha fest i helgen, och det enda egentliga ärendet jag har är att klippa mig. Mitt hår växer så förbannat snabbt. Synd, för när man har det som jag har så är det omöjligt att ha långt hår. Det skulle bli dreadlocks efter en månad. Skulle egentligen behöva klippa mig varje månad, men det har jag inte råd med. Varannan, om jag har tur. Men det blir nog inte i dag, nu blir det ett stort glas nypressad juice och en balja kaffe.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/04/vardag-och-harfix/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.