Dr. Feelgood räddade dagen

Tack och lov för Dr. Feelgood! Min höft hoppade snett någonstans mellan fredag och lördag, så det var verkligen tur att jag hade en tid inbokad i dag! I går var det lite bättre, och det värsta satt mer i ländryggen som ett vanligt akut ryggskott, men i morse hade det flyttat tillbaka till höften igen.

Jag har sett ut ungefär som en ostbåge när jag har rest mig upp efter stt ha suttit en stund, eller legat i sängen hela natten. Och så tänker man att ”ja det blir väl bättre om jag försöker gå så mycket som möjligt, som när man har ett vanligt ryggskott”, men det verkar bara flytta runt smärtan.

Det finns verkligen inget jag kan göra åt det själv, när höften hoppar snett. Jag kan inte räta ut kroppen själv. Det jag kan göra är att käka en jävla massa piller och få kraschad mage, dålig sömn och få klåda över hela kroppen. Inte så kul, men vad har jag att välja på? Ingenting inom landstinget, förutom akutmottagningen. Det är dyrt och dessutom platsar jag inte riktigt där, oavsett hur ont jag än har.

De kan inte göra mer än att ge mig en spruta med samma mediciner jag äter själv, och kanske hålla mig kvar över natten för att få en spruta till. Allt till det facila priset av sammanlagt 500 kronor, och en väldig massa väntetid. Att ingen förstår hur ohållbart det här är, och att jag förvägras vård jag enligt lag har rätt till – det är förbluffande dåligt. Tack och lov får jag komma tillbaka till Dr. Feelgood redan om en vecka, för det här behövde följas upp.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/dr-feelgood-raddade-dagen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.