Skitdjur och shorts

Jag är lite mör i dag. Tror att mina mördegskex från i går kan ha lite med saken att göra, för ugnen (från 1978?) är inte direkt i rätt höjd, och det blev fyra plåtar kakor. Solen var ute och lekte i går eftermiddag, och det var dessutom ganska vindstilla, så efter kakbaket satte jag mig där med en kopp kaffe och lapade lite sol. Mina stackars kritvita lemmar blev varma och lite gladare, själv blev jag mindre glad åt det flygfä som mullrade in i stugan mer 110 decibel.

Skitdjur. De djur jag gillar, gillar jag verkligen, men de djur jag inte gillar, de avskyr jag. Det är inte så många på avsky-listan, men det mesta som flyger, suger mitt blod och kan tänka sig att sticka mig finns där.

Mygga

Det ska bli ungefär lika fint väder i dag. Det känns märkligt att sätta på mig shorts, som om det fortfarande vore vår. Det är det ju inte, och efter en stund i stekande sol känns det jäkligt bra med shorts, men det är ovant eftersom det inte har varit så särskilt varmt. På länge.

Så vad händer i dag? Jag ska i alla fall inte baka något, och målargrejerna glömde jag hemma. Det får bli en inte-så-mycket-dag, tror jag. Tänker ta upp kampen mot de små flygfäna i kväll med insektsdödaren, och låta dem lockas mot en brännande snabb död så att det inte finns några som kan irritera mig när jag försöker sova. Förutom katten, och R…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/skitdjur-och-shorts/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.