Dags att njuta av sommaren

Ahh, min härliga säng! Sovit riktigt bra i natt, och skulle kunna ha sovit ett bra tag till, men man måste ju njuta av sommaren nu när den är här i stället för att sova bort hela dagen. Nej men vänta nu, sommaren? Hallå? Jag vet mycket väl att det var hett som i en bakugn och jag hade badat samma dag som jag blev inlagd, men nu är det 10 grader och regn.

Tio grader?! Härligt med svensk sommar, kom ihåg att matvaror snabbt blir dåliga i högsommarvärmen och ligg inte ute på gräsmattan för länge så att ni bränner er. Eller rättare sagt, grattis om ni kan vara ute och grilla utan att regnet släcker glöden, och om ni faktiskt klarar av att vara ute i mer än en timme utan att få köldskador på fingrar och tår.

Grill med grillspett

Visserligen var sommaren väldigt sen och försvann lika snabbt som den kom, men det här är nästan löjligt. Det var lika kallt i vintras, och då hade i alla fall jag vinterjacka och vantar på mig när jag gick ut. Har till och med satt på ett element. I dag ska jag försöka komma ikapp lite med vad som hänt runt omkring mig när min egen värld stannade, och så ska jag vila. Mycket.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/dags-att-njuta-av-sommaren/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: