Glömde målarsakerna igen!

Jag glömde målarsakerna hemma i går igen! Fasen, vad svårt det ska vara. Har ju ändå mest varit på lantstället de senaste två månaderna, och varenda gång jag har varit hemma har jag inte haft en tanke på att ta med papper, färger och penslar. Varenda gång jag kommer fram till lantstället och packar upp mina prylar kommer jag väldigt väl ihåg att jag har glömt sakerna hemma. De ligger inte framme synligt hemma, så det är ingenting jag bara springer på när jag är där heller.

Set med akvarellfärg. Ska måla! Glömt målarsakerna hemma igen!

Jag ska skriva en lapp nu på en gång och lägga i handväskan, för jag brukar alltid kolla igenom den så att jag har med mig alla piller och bärarkort och grejer innan jag åker. Då borde jag i alla fall se den där lappen nästa gång jag är i stan, när nu det blir. Bah. Nåja, R har ju semester, så det är inte särskilt bråttom. Det är mer kul att ha något att sitta och pyssla med regniga dagar när jag inte är ute så mycket, eller svassar runt R.

Om jag väl har målarsakerna nära till hands brukar jag inte kunna komma på vad jag ska måla, men även om det bara blir blaha av det hela så har jag i alla fall gjort något en stund. Har inte målat på evigheter, men det kan ju ha att göra med att när jag väl har tid och lust så ligger målarsakerna tio mil bort. Bah.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/glomde-malarsakerna-igen/

2 kommentarer

    • Farsan on juli 18, 2015 at 12:59
    • Svara

    Runs in the family.

    1. Verkar så!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: