Produktiv morgon!

Vilken produktiv morgon! Jag har förflyttat mig närmare tio mil, jag har klippt håret och tagit en taxi hem till stadslyan. Fick inte någon pensionärsrabatt, visserligen väntat, men ändå irriterande. Dessutom hade de höjt priset sedan sist jag var där, så nästa gång det är dags ska jag försöka ta mig till min vanliga frisör. R har också en produktiv dag framför sig som började med tågresa till jobbet i morse, och i kväll ska han hämta bilen. Hans pappa har nog haft en körig morgon också, eftersom han skjutsade R till tåget strax efter klockan fem i morse, och sen skjutsade han mig och Rs mamma strax efter åtta.

Jag har ett viktigt möte i morgon, så jag ville inte åka upp samma dag och vara helt paj. Min högerarm är ganska trasig och det är jobbigt nog. Lagade mat för två dagar i går, och det blev för mycket. Inte bara tog det nästan hela dagen, men på kvällen kunde jag knappt borsta tänderna. Har inte tid hos den gode Dr. Feelgood förrän i slutet av nästa vecka, så det är bara att hålla ut och undvika att använda armen. Öva på att använda vänster hand i stället. Nu: dagens första kopp kaffe, i övrigt har jag gjort allt jag ska i dag.

Kaffe, en kopp

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/produktiv-morgon/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.