Skakis i benen!

Mina ben är helt skakis i dag, de fick ett rejält statiskt styrketräningspass i går! R följde med ut i skogen en liten bit bort för att se om det gick att plocka några blåbär, och vi hittade ett riktigt bra ställe. Behövde knappt flytta på oss, och efter en stund hade vi 1.2 kilo blåbär. Handplockade. För att inte paja ryggen så böjde jag på knäna med så rak ländrygg som möjligt, men utan att ha knäna i böjt ytterläge, så det var som att sitta på en osynlig stol mot en vägg. I en timme. Var helt skakig i benen redan när vi gick hem, och träningsvärken kom redan på kvällen. Visserligen bra, har inte haft sådan träningsvärk på länge. Blåbärsris, blåbär. Skakis i benen efter bärplockning!Det blev tillräckligt med bär för att göra tre riktigt stora blåbärspajer, och den första gjorde vi självklart redan i går kväll. Det bjöds på paj och nybakta kakor efter middagen, och sen var det matkoma resten av kvällen. I dag blir vi utan sån lyx, för vi ska tydligen överleva dagen på 500 kcal. Typ en ostsmörgås och ett litet glas Oboy, eller ett ägg och lite kvarg, en bit fisk/kycklingbröst och ett kilo grönsaker – inget svårt val. Det brukar gå bra så länge jag har något att distrahera mig med, men i dag verkar det vara ont om sånt. Vi får se vad dagen bjuder på – det blir i alla fall inte någon paj eller kakor.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/skakis-i-benen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.