Nöjd och trött

I morse åkte bästa Hollywood hem till Norrland. Vi har faktiskt gjort en hel massa saker, något ute på stan varje dag, så visst är jag trött – men nöjd. Det är så himla kul att ses, även om jag känner mig som en gnällig kärring ibland när jag inte orkar så mycket. Efter tuppluren i går eftermiddag åkte vi till Favelan vid Sjöcaféet på Djurgården för att lyssna på en svängig konsert och ta en öl i sommarkvällen.

Öl

Det har verkligen varit helt perfekt väder de här dagarna, strålande sol och 25 grader varenda dag. Underbart skönt, men för varmt för en del ortoser. Korsetten har fått vila, trots att det hade varit skönt att ha den på när man är ute och hänger någonstans.

Tiden har gått fort. Hollywood saknas mig redan, men vi ses väl om några månader igen. Det är inte vem som helst som tycker att det är så kul att jag ligger och sover, eller är helt osocial, när de är och hälsar på. Men så blir det, om det är mer än över en dag. Jag är ganska lyckligt lottad som har kvar sådana vänner.

De flesta försvinner när de själva måste anstränga sig för att ses, om de måste åka hem till mig, om jag inte orkar så länge eller om de själva måste ta initiativ för att jag inte orkar. Den handfull som anstränger sig, och inte ser det som något besvärligt att träffa mig och hjälpa till när det behövs, de vårdas ömt. När jag orkar.

Det är fortfarande några dagar till R kommer hem, och jag ska vila upp mig så gott det går. Har ett par lösa planer i veckan, men inget bestämt ännu. I dag ska jag nog försöka rena kroppen lite efter diverse skräp jag ätit i veckan, ett litet hemmaspa har ju aldrig skadat. Puh, nöjd men trött.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/nojd-och-trott/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.