Bästa mostern i världen

I dag kommer syrran och hennes dotter hit, det har efterfrågats länge och nu är det dags för playdate hela dagen. De dyker upp vid tio och stannar till efter middagen, men jag hoppas kunna lura in lite vilotid efter lunch någon gång. Man kan leka liggandes i sängen, det brukar vi nästan jämt göra, i alla fall en del av tiden. Att pyssla går självklart väldigt bra också, så vi kommer säkert ha fullt upp hela dagen!

Det finns en liten överraskning här hemma till henne också, en sak från “svärisarna” som glömdes bort i somras. Tror att det blir toppen att pyssla lite med det, och vad det kan tänkas bli får ni säkert se senare. Jag brukar alltid få fina teckningar och små presenter varje gång vi ses, det är väldigt kul att vara den bästa mostern i världen för någon!

Present

Vet inte riktigt vad R har för planer, om han tänker vara med och leka en stund eller om han måste åka och hämta sin bil, eller kanske något helt annat. Man vet inte riktigt förrän det händer. Jag ska i alla fall göra en extra stor laddning kaffe, och förbereda lite inför lunchen och middagen så att det inte tar så himla lång tid – det är ju asjobbigt när man är liten och vill leka med mig, och så håller jag på att laga mat. Eller dricka kaffe, det är svårt att vänta på också. Har köpt lite frukt så att vi kan göra någon rolig juice också, och så måste vi självklart skaffa varsin påse lördagsgodis under dagen. Det blir perfa!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/basta-mostern-i-varlden/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.