Fukt och kalium

Hade tänkt hitta på något kul i stan i dag, men det spöregnar och enligt SMHI ska det komma 47 millimeter (!) regn, så jag vet inte… Visst har jag både paraply och regnponcho men man blir garanterat alltid dyngsur någonstans när det är såna mängder fukt som ska ramla ner.

Regnig midsommar på lantstället, mörka moln

Jag har lite tvätt och grejer från lantstället att ta hand om, det slutade med att jag blev hemkörd med alla mina saker och katten, men R stannar där åtminstone en vecka till. Det är inte så kul när han är borta hela dagarna och upptagen hela kvällarna, då har jag faktiskt roligare på egen hand hemma. Spela. Lyssna på musik. Slösurfa i en evighet utan att få ryggskott av stolen. Kanske till och med bli stulen.

Ligga i soffan och äta bananer mot de där jävla kramperna som kommer oftare och oftare, senast i natt, och i går natt. Jag ska testa att käka 2-3 om dagen och se om det blir någon skillnad, annars är det ett av mina högst prioriterade ärenden när jag får träffa husläkaren några minuter om tre veckor. Det, och axeln. Och intyget jag begärde i maj. Och medicinerna, och något de sa på sjukhuset senast, som jag inte kände till… Ugh, nej, det här strutsar vi ett tag. Om det blir uppehåll några minuter kör jag ner och hämtar en klase bananer och en påse solrosfrön för att fixa till kaliumnivån. Eller hittar på något på stan. Eller…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/fukt-och-kalium/

2 kommentarer

    • scytaleseptember 6, 2015 kl. 17:35
    • Svara

    För kalium kan du testa avocado, sötpotatis, yoghurt och spenat också. Magnesium- och kalciumbrist kan också va boven när det gäller kramper. Så ta ett glas mjölk till bananen! Balansen mellan alla mineraler är också viktig säger dom som kan sånt.

    1. Bra idé, jag är ofta dålig på att äta mejeriprodukter!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.