Mellan två boenden

Njae, det blev ingen utgång i går, inte ens ut på tomten. Inte för att det regnade – det blev en förvånansvärt fin kväll med tanke på prognosen – utan för att R somnade som en klubbad säl i soffan efter maten. Vid niotiden försökte jag klämma mig ner bredvid honom för att se om det gick någon film på TV, och då vaknade han till lite. Men inte var han särskilt pigg då heller, så vi höll oss hemma.Brygga på lantstället. Mellan två boenden. Vet inte riktigt hur vi gör i dag. Måste hämta post hemma i stan, men R har säkert tusen saker att göra på lantstället. Det är lite besvärligt så här års när det fortfarande är varma och fina dagar när man vill vara ute på landet, men iskalla regniga dagar när man vill vara i stan. Jag, i alla fall. Vi är lite mellan två boenden. Det blir en permanent hemflyttning om inte alltför länge, på sin höjd en vecka eller möjligen två till, men sen är det dags att utgå ifrån Stockholm igen. Har lite saker att göra där också, och hämta något från en generös läsare.

Det är inte så kul när R är borta hela dagarna och upptagen varje kväll, för jag har ju mer att göra hemma. Kattskrället går ju knappt ut nu heller när det är svalare och regnigt. Han är som jag, det ska bara vara varmt och skönt och bekvämt. Dessutom tycker han inte att det är lika kul att vara ute om inte jag också är det. Även om han är på annat håll och kollar på möss eller fåglar, så hör han i alla fall att jag är i närheten. Men det är ju mycket prylar som ska hem, och allt ryms inte i bilen. Planlös helg med god prognos om att i alla fall göra något roligt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/mellan-tva-boenden/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.