Gryta och telefonsupport

Det känns som om hela dagen har gått väldigt fort. Tycker ändå inte att jag gjort särkilt mycket, så ibland undrar jag var all tid tar vägen. Har i och för sig kört ett storkok med en köttgryta, och det tog en bra stund att hacka lök och skära grönsaker, men inte hela dagen. En gryta kan ju koka själv i en halv evighet, och det blev säkert tio portioner. Perfekt.

En gryta med Boeuf Bourguignon

Ahh, den bruna maten. När man ser en Boeuf borignone på bild strösslar de alltid lite persilja på toppen, för det är en sån ful maträtt. Men väldigt god. Lagar gärna storkok i en enorm gryta, och då blir det ofta av just den sorten om jag har kommit över några billiga köttbitar som är för sega för att steka fort. Jo just det, jag hjälpte ”svärmor” att komma igång med en för henne ny telefon, hon ska få testa Rs gamla och se om den fungerar bättre än den hon haft innan.

Det är lite pyssel med iTunes och konton hej och hå, särskilt när operativsystemet är för gammalt för att stödja iTunes, men vi fick det att funka till slut. Jag skulle tro att den telefonen hon fick är lättare att använda än den gamla hon hade, men jag är standby som support om det blir frågor eller problem. Det är i alla fall något jag kan hjälpa till med! Vet inte riktigt vad som händer i kväll, R kanske har saker att göra, men om inte kanske vi går ut. Om det inte börjar spöregna, för det ser mörkt ut. Bah, humbug, höst!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/gryta-och-telefonsupport/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.