Lägg inte djur i kylen

Alltså, den där nya kylen och de galna instruktionerna som följde med den, jag är lite osäker på vad de menar med en del bilder. Här på den första verkar det som om en björn piper om kylen står för nära en frys, men vi har ju bara en halv frys under kylen så det är ju inte ett problem. Möjligen att björnen kan pipa om man ställer det tätt mot skåpen runt omkring…?

Instruktioner för kylen, en björn piper.

Den andra fattar jag ännu mindre av. Det är först en bild på en glad kyl eller frys som piper, och på bilden nedanför är det en bild föreställande en katt som säger ”Brrrrr” som om den fryser. Eller purrar? Det som är till höger om kylen på bilden ser ut som något som har med vatten eller kylsystemet att göra, men jag har ingen jäkla aning om vad de menar.

Instruktion för kylen, en katt som fryser

Jag tar helt enkelt för givet att de inte vill att jag stoppar in katten i kylen eller frysen, trots att de båda är glada på bilden, för att den kan frysa. Och jag vet att jag ska lyssna efter en björn som piper om kylskåpet står för nära något annat på sidorna. Eller menar de att jag ska ställa en björn i mellanrummet mellan dem? Varför låter björnen?! Jag fattar ingenting, hade det inte varit enklare att skriva ”Se till att det är ett par centimeters mellanrum” eller vad det nu är de menar? Jag kan inte ens komma på något exempel att skriva till den andra bilden, för jag fattar verkligen inte. Hjälp?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/lagg-inte-djur-i-kylen/

10 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Faster on september 24, 2015 at 18:00
  • Svara

  Jag fattar! Avskyr bruksanvisningar men här tror jag att jag fattar. Det är en brumbjörn som hörs när skåpen står för nära varandra. Men vad katten menas med br-katten…

  1. Jag reagerar säkert om jag hör björnen, det hör inte till vanligheterna! 🙂

  • Faster on september 24, 2015 at 18:01
  • Svara

  Och vad Hasselbladaren gör där skulle jag gärna vilja veta.

  1. Haha! Ja, det är märkligt…

 1. Tack! Jag har också eds och har känt mig helt jäkla uppgiven ett tag då jag hamnat i ett moment 22 -för att få den hjälp jag och ortopedtekniska och arbetsterapeut kommit fram till behöver jag en remiss från ortoped. Och de vill inte ta emot mig som patient. Yay.
  Läste debattartikeln du hade skrivit och kände mig för en stund lite mindre ensam…

  1. Känns som om man kutar runt i ett hamsterhjul och kommer aldrig fram. Önskar att jag hade råd och tips att ge, men vården i Sverige funkar ju inte. 🙁 Hoppas att du får rätt hjälp snart, det är bara att fortsätta tjata och kämpa!

  • Farsan on september 25, 2015 at 10:24
  • Svara

  Björnen signalerar att han vill gå i ide. I frysen. Solklart!

  1. Ahhh, såklart! Men katten då…?

  • Janna on september 25, 2015 at 11:29
  • Svara

  Jag tror det betyder att katten fryser om den är för nära kylen för den innehåller grejen till höger som gör att det blir kallt. =)

  Björnen är ju ledsen för det låter och den kommer inte därifrån i men flyttar man på kylen så får Björnen plats att smita emellan.

  1. Hahaha! Så måste det vara! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: