Trångbodd och en glimta ljus

Höll mig hemma i går och vilade upp mig efter resan hem i går, packade upp kläder och sorterade tvätt. En miljard strumpor, några omaka. De fick inte vara med längre. Jag skulle verkligen vilja ha en garderob till, för jag har bara två – en med lådor och hyllor och en med ett par hyllor och en stång att hänga galgar på. Hyllorna högst upp kan jag inte använda, inte de längst ner heller. Där ligger sådant som används väldigt sällan, som partyblåsor och några gamla byxor.

Dessutom ska vinterkläder, halsdukar, scarfs, skor, kängor och annat få plats. Det är inte särskilt svårt att förstå att det inte räcker med två garderober till allt sånt, betänk dessutom att jag har en hel massa ortoser och korsetter och sånt som måste få plats någonstans. Ugh. Jag kan inte göra mig av med något eftersom jag använder allt jag har, men nu ryms det nog knappt ett enda par strumpor eller ett linne till. Vilken tur att jag bara har snygga kläder, då… Förutom mina regnkläder, de är inte snygga. Och de behövdes i går om jag hade gått ut. Framåt kvällen när solen gick ner såg jag en liten glipa av blå himmel där ljuset spreds, men det var det enda ljus jag såg på hela helgen.

Den enda glimten av ljus en regnig dag

Veckans planer? Osäkert. Känns så konstigt att R inte vill vara här, men så är det ibland. Har inga direkta ärenden att göra i veckan heller. Om vädret skärper till sig åker jag väl och tar en fika någonstans, men annars vet jag inte. De flesta jag känner jobbar, och kvällarna är upptagna med vila/träning/familj/valfri tidskrävande aktivitet. Som det brukar vara i livet, men inte alls för mig. Ja, det är ett oskrivet blad än så länge. Tabula rasa.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/trangbodd-och-en-glimta-ljus/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.