Vackra kvällar!

Vilka fina dagar det har varit! Riktigt härligt septemberväder, och vackra kvällar. Har bara varit ute dagtid, förutom en stund på balkongen i skymningen. Oerhört vackert, man måste stanna upp lite och njuta av det underbart röda ljuset. Jag tar mig tid att njuta av det, för snart kommer hösten. Okej, inte för att jag har ont om tid, men ni fattar.

Skymning i stan med vackert rött ljus. Så vackra kvällar nu!

Det är ganska kyligt på nätterna, men det gör inte mig något. Eller kanske lite, om jag ska sova på lantstället i helgen… Det är visserligen mer fuktigt än kallt där, och ibland känns sängkläderna lite blöta när man ska lägga sig, särskilt när vi är där på vintern eller våren. Min elmadrass fixar i alla fall det problemet, så jag behöver verkligen inte frysa.

Det värsta är när man kliver upp ur sängen och sätter fötterna på det iskalla golvet. Det är en punkt på min sida av sängen där golvet står direkt mot en bit av berget, och där är det inte skönt. Inte skönt alls. Brukar försöka få R att komma med mina kläder till sängen, så att jag kan kliva ur den påklädd och klar. Och han går oftast upp före jag gör det, som tur är.

Det är visserligen ganska mycket senare på året det är så illa, nu är det fortfarande fantastiskt fint. Solen värmer bra, och jag sover bättre i ett svalt sovrum med varma täcken, än i ett varmt rum. Självklart är det allra bäst med en varm katt på fötterna också. Det verkar bli hyfsat hela helgen, kanske molnigare men ändå runt 17-18 grader, så det blir nog riktigt trevligt. Så länge det inte regnar är jag nöjd, och ett par vackra kvällar där nere innan hösten kommer vore fint.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/09/vackra-kvallar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.