Årets sista björnbär

R fick med sig en ask med vad som förmodligen är årets sista färska björnbär hem från lantstället i går! Det är ju inte så gott med frysta björnbär, de har liksom ingen smak mer än lite syrligt, men de här färska som ”svärmor” odlar är riktigt goda! De är mycket mindre än de man köper, ungefär som hallon.

Björnbär

När jag tog ett av bären som fortfarande hade en liten bit av stjälken kvar, så lyckades jag klämma till den ganska hårt när jag lirkade av bäret med tänderna, och fick hela fingret fullt med pyttesmå taggar. Hade helt glömt hur jäkla taggig den där busken är, så jag fick helt enkelt försöka ta bort de där pyttesmå taggarna med en pincett. Med fel hand. Men gott var det!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/arets-sista-bjornbar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.