Håret

Usch, håret är verkligen i något slags mellanläge nu, det är alldeles för kort för att vara långt, och alldeles för långt för att vara kort. Visserligen växer det oerhört fort, så jag slipper nog vara mellan frisyrer särskilt länge. Det värsta är luggen. Vet inte alls vad jag ska göra med den. På sidorna och i nacken går det ju att trimma och tunna ut så att det ser snyggt ut, men vad ska jag göra med framsidan?!

Arga Klara. Håret är på utväxt, i något slags mellanläge!

Tonade håret förra veckan, så det känns i alla fall skönt att färgen är bra. Det blev visserligen inte alls samma nyans som det stod på förpackningen, men det gör inte så mycket. Valde en som såg ut att gå i samma ton som min naturliga hårfärg, men resultatet blev en nyans mörkare och en hint av rödbrunt på de ljusare hårstråna.

Ni kan ju tänka er hockeyfrillan jag kommer att ha innan det har vuxit ut en bit över öronen. Inte bra. Någon som har idéer eller tips på vad jag ska hitta på med luggen tills dess? Funderar på att ha kvar lite lugg för att rama in ansiktet, men resten har jag egentligen ingen aning om. Hjälp?

 


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/haret/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Farsan on oktober 24, 2015 at 16:05
  • Svara

  Skönhet kommer inifrån och genom goda anlag.

  1. Ja, du kanske kan ge mig några hår-tips? 🙂

  • Farsan on oktober 24, 2015 at 18:25
  • Svara

  Även håret kommer inifrån. På mig börjar rullarna ta slut, det som är kvar har bleknat av ålder. Tråkigt.

  1. Färgen går att åtgärda!

  • Malin on oktober 24, 2015 at 21:14
  • Svara

  Jag tycker att du ser jättefin ut :).

  1. Tack! Jag tycker att det ser förfärligt ut på sidorna! 😮

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.