Misslyckades med ägg

Jag misslyckades med att koka ägg i går kväll. Så jäkla irriterande att något som är så enkelt går helt åt skogen. Visserligen är det inte så jobbigt att koka nya, men det är ju löjligt att behöva göra det. Det var inte så att de var för hård- eller för löskokta, men båda äggen jag hade sprack i kastrullen och läckte ut i vattnet. Inte bara lite äggvita, utan en hel jäkla massa äggvita och lite äggula också. Då blir det för slemmigt, inte gott. Då är de inte helt förlorade, bara misslyckade. Hade tänkt göra en god äggmacka och få använda min snygga äggskärare för en gångs skull.

Äggskärare, äggskivare från Joie

Jag lagade inte någon riktig mat i går, jag var så distraherad av att försöka lösa mina datorproblem att jag helt och hållet glömde av det. Och så slog jag i handen och ett par fingrar gick ur led när jag höll på att lirka ut en USB-kontakt, så jag hade lite extra ont och var inte alls sugen på att hålla i tunga kastruller och tallrikar mer än nödvändigt. Misslyckades med alla försök med datorn i morse också.

Det är bättre i dag, och jag har förberett allt för en riktigt middag. Vet inte om eller när R kommer och äter i dag, men jag utgår ifrån det. Då är det roligare att laga något, särskilt när jag vet att han gillar det. Och snart ska jag ge mig på det där jävla trasslet med datorn igen. Uhh, fredagskväll, vill ju mycket hellre ut och dricka ett glas bubbel och prata med riktiga människor… Det kommer säkert såna dagar också. Snart.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/misslyckades-med-agg/

2 kommentarer

    • Farsan on oktober 24, 2015 at 16:04
    • Svara

    Nu har jag kokat dom här äggen i tre timmar och ändå blir dom inte lösa.

    1. Ungefär så!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: