Känner mig gammal

Jag känner mig lite gammal i dag och går runt och pratar med katten… Helgen har i alla fall börjat, jag har tvättat två maskiner och varit skitsur för att jag inte kan logga in på Spotify. Fredagar betyder alltid bra musik i kombination med en god kopp kaffe, och så brukar jag leta efter ny (för mig, den kan vara hur gammal som helst) musik att digga. Men icke. Skickat ett ärende till supporten, men de hade för närvarande ovanligt många supportärenden, så jag antar att jag inte är den enda som råkat ut för felet.

CD-skiva, musik

Kvällen? Kanske ut en sväng, hoppas på det. Om inte annat en promenad, om stormen utomhus lugnar ner sig lite, för det är riktigt varmt om man bortser från att de gamla tanterna som skruttat förbi på gatan nedanför i dag nästan har blåst bort. Jaja, hur som, jag garvade gott i går kväll när jag hittade min framtida selfie!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/kanner-mig-gammal/

2 kommentarer

    • Farsanoktober 2, 2015 kl. 19:13
    • Svara

    Om du står ut några åt till så kommer katterna. Och jag också.

    1. Härligt, jag väntar!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.