Helg och juice

Fredag. Helg. Min helg börjar på fredag och slutar på måndag, har jag bestämt. Det brukar bli en ganska lagom lång helg, synd bara att ingen annan är ledig de där extra dagarna. R kommer att ha fullt upp i helgen på landet, och jag har inte bestämt hur jag ska göra. Det är jobbigt att åka ner bara över en natt, bilresan ner är jobbig och dito upp lika jobbig, så jag kommer inte att orka göra något. Och om R ändå har fullt upp med annat så är det inte jättekul. Men vi får se, har ju inte varit där på ett tag nu, och R är knappt hemma i veckorna.

Vad ska jag annars hitta på? Jag har en inbjudan till en grej på lördag eftermiddag, men det vet jag inte om jag fixar ännu, rent fysiskt. Skulle behöva tvätta, för det struntade jag högaktningsfullt i när jag hade planerat att göra det, i går. Däremot gjorde jag en jäkligt god gift-gulgrön juice med apelsin, äpple och mango!

Nypressad juice med apelsin, äpple och mango

Det var evigheter sedan jag pratade om juice och min älskade råsaftcentrifug här på bloggen, för den fick inte följa med till lantstället där vi bodde i somras – köket är så litet att den inte ryms, och jag har verkligen saknat den! Nu har jag i alla fall börjat göra juice hemma igen, för det börjar redan komma apelsiner som inte är svindyra, och nu har jag en kyl som funkar så att jag kan förvara morötter och sånt. Ni får garanterat se fler märkliga juiceblandningar i höst…!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/helg-och-juice/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.