Körsbärsträden är fina nu!

Körsbärsträden är verkligen fina nu, de är helt knallröda och riktigt lyser i solen! Det är såna där vackra japanska träd som har rosa blommor på våren, så att det riktigt skiner rosa runt omkring dem. De blommar ju ut ganska fort och är ganska intetsägande under själva sommaren, fram till ungefär så här års, när hösten är här och löven ändrar färg. Knallröda, riktigt vackert.

Körsbärsträden har knallröda löv så här års. Höst!

Körsbärsträden som står i området där jag bor planterades för kanske 7-8 år sedan och är alltså inte jättestora än, men de brukar ändå inte bli särskilt höga. Jag skulle nog säga att det är mitt absoluta favoritträd. Vanligare träd i området, björkar och lönnar, känns ganska tråkiga i jämförelse, trots att lönnlöv kan vara oerhört vackra, en solig dag när ljuset är fint.

Jag gillar hösten, tills det blir blött och mörkt. Väldigt snart, skulle jag alltså tro, så det gäller att passa på att njuta av de spektakulära saker som händer i naturen just nu. Det tänker i alla fall jag göra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/korsbarstraden-ar-fina-nu/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.