Misslyckad långpromenad

Puh, helt utmattad. I går efterfrågade jag en långpromenad, och som vanligt när jag går på promenad vill jag gå där det inte är några backar och gångvägen är slät – inte en massa stora stenar och rötter. R föreslog att vi skulle åka ut till Hellasgården och gå ett varv runt sjön där, och eftersom jag inte hade någon aning om hur gångvägarna där såg ut så sa jag ja.

Det skulle jag inte ha gjort. Syftet var ju en långpromenad, helst på ett par timmar, men redan efter ungefär tjugo minuter var jag helt paj av backarna, och vi var tvungna att vända om. Det var inte lite brant heller. Backar upp och ner är nästan hopplöst för mig att ens försöka gå i, det går så oerhört långsamt och gör så ont, att jag knappt kan gå normalt efteråt. Jag hade ändå laddat upp med Oxycontin, förutom långverkande Tramadol, Alvedon och antiinflammatoriska smärtstillande, men det märktes inte ens.

Mediciner. Påfyllning av dosan, den räcker inte till! Det blev en misslyckad långpromenad.

Efter nån timme när vi kommit tillbaka till utgångspunkten kikade vi in i Hellasgårdens café, förskräcktes över de hutlösa priserna för prefabricerade bakverk, och fortsatte promenaden på en gång- och cykelväg längs med bilvägen i stället. Inte alls lika trevligt, men bättre än ingenting för det var hyfsat platt. Roades av åsynen av flera människor som åkte förbi på rullskidor, för de rullade så satans dåligt att det inte gick att låta bli att skratta. Det såg ungefär ut som om någon skulle försöka sig på att åka spark utan snö – trögt.

Även jag var oerhört trög resten av dagen, orkade faktiskt knappt lyfta ett finger efter att vi hittat tillbaka hem. Men det gjorde inget, R var upptagen på eftermiddagen, och sen var han också trött. Lyckades få ihop en middag, men något mer gjorde vi inte. Nu ska jag göra en bra juice och ladda upp för att köra lite intervallträning på träningscykeln om ett par timmar när den värsta smärtan har dämpats!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/10/misslyckad-langpromenad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: